Aaltopahvi

Aaltopahvi

Signode toimittaa täydellisiä järjestelmäratkaisuja eri aloille. Aaltopahviteollisuus on erittäin tärkeä toimiala tuoteidemme käyttäjänä.

Meillä on pitkä kokemus koneiden ja kulutustavaroiden myynnistä aaltopahviteollisuuteen ja olemme pitkään työskennelleet asiakkaidemme kanssa, jotta löytäisimme tehokkaampia ja kehittyneempiä järjestelmiä. Näin olemme kehittäneet tehokkaampia ratkaisuja, jotka ovat parantaneet tuottavuutta ja taloudellisuutta.

Tuotteemme integroidaan usein olemassa oleviin linjoihin. Omien järjestelmiemme lisäksi tuotteitamme löytyy usein myös muiden toimittajien kuljetuspakkauslinjoista.

Meiltä löydät kaiken yksikertiasimmista vannetuskoneista täysautomaattisiin pallettipuristimiin kulmasuoja automatiikalla. Kaikki perustuu koeteltuun elektroniikkaan, integroituun itsensä diagnostisoivaan ohjelmistoon. Näin varmistamme nopean ja varman toiminnan. Signodella on läheinen yhteistyö alan alihankkijoihin.  Meillä on kokemusta, koneet, laitteet sekä kulutustavarat ja after-sales tuki.