Tietoa meistä

Yhdessä toimiminen on meidän vahvuutemme.

Tarjoamme asiakkaalle käyttövarmoja ja kustannustehokkaita järjestelmiä käärintään ja tuotteiden suojaamiseen. Toimitamme aina oikeanlaatuisia tuotteita ja palveluita. Haluamme, että asiakkaamme pitävät meitä parhaana toimittajana.

Teemme parhaamme, että tuotteemme ja ratkaisumme kohtaavat asiakkaan tarpeet. Tämä perustuu kokemukseen ja osaamiseen pakkausmateriaalien ja koneiden valmistuksesta. 

Suunnittelijamme, tuotekehitysinsinöörimme ja huoltohenkilöstömme tukevat kaikkia tuotesovelluksiamme. He ovat aina lähellä asiakasta.

Signode on johtava toimija pakkausalalla. Toimitamme asiakkaillemme kehittyneitä ratkaisuja, jotka antavat paremman tuottavuuden, paremman pakkauksen tuotteelle ja alemmat kokonaiskustannukset. Signode on yli 100 vuoden ajan toimittanut teollisuudelle käyttövarmoja ja tuottavia pakkausratkaisuja asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Varma, henkilökohtainen ja pitkäaikainen valinta.

Signoden huolto perustuu henkilökohtaisuuteen. Tilatessanne teknistä palvelua meiltä on teillä aina sama huoltohenkilö joka on samalla myös yhteyshenkilönne. Puhelinsoitto yhteyshenkilöllenne riittää. Näin saatte yhteyden henkilökohtaiseen huoltohenkilöönne yhteydenotto